Wie wij zijn

Over Sign Design

Wij zijn een bedrijf dat gespecialiseerd is in beletteringen, en warmtewerende folie. En of het nu op een auto moet gebeuren of een lichtbak op een gebouw, wij zijn er helemaal op voorbereid. Omdat veel klanten ons vragen wat we precies doen, hebben we deze webportfolio gemaakt, waarop veel ‘project’ foto’s staan. Heeft u een belettering, lichtbak, Sticker (v.a.1 stuks) of reclamebord: nodig dan kunt u contact met ons opnemen, en maken we een passende prijsopgave voor uw project.

Onze Werkwijze

Aanname

Gesprek met u als klant om alle wensen te horen en alle vragen te beantwoorden. Eventueel direct kleur van folie bepalen.

Meten

Sign Design meet zelf op locatie, zodat ook we meteen de omstandigheden waarin beletterd kunnen bekijken.

Offerte

Op basis van uw wensen en de maten kunnen we een prijsopgave genereren.

Uitwerking

We gaan uw logo  en/of letters op de maten van uw object zetten. En we mailen het voorbeeld zodat u een indruk van het eindresultaat kan krijgen.

Uitsnijden

Het ontwerp wordt door de snijplotter uit de folie gesneden.

Uithalen

Dit is misschien wel het meeste werk in het hele proces. Als u namelijk letters besteld moet alles om de letters wat niet meegeplakt moet worden weggehaald. Denk hierbij ook aan de stukjes van de dichte letters. Hierna worden de overgebleven delen op een applicatiefolie geplakt.

Plakken

Dit is vaak de laatste stap als het gaat om ramen, voertuigen en textiel. Reclameborden en lichtbakplaten worden geplakt in onze werkplaats,        waarna nog een montage op locatie plaats zal vinden.

Montage

Het bevestigen van borden en het inschuiven van de platen in de lichtbakken. Ook is het mogelijk dat de klant het zelf monteerd.

Waarom Sign Design?

Van Digitaal naar Print

U kunt ons alles digitaal leveren en wij zorgen ervoor dat het allemaal goed geprint, gedrukt of geplakt wordt.

Gecertificeerd Bedrijf

Sign Design is een gecertificeerd bedrijf. Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteit materialen.

Milieubewust

Allemaal moeten we een steentje bijdragen aan een goed milieu. Sign Design doet hier volop aan mee!

Hulp en vragen

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u het iets aanpassen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.