Interieurfolie

IMG_20240220_161859_485
IMG_20240220_161859_501

Interieurfolie

Interieurfolie voor een complete metamorfose

Bent u uitgekeken op uw interieur, maar zijn de materialen nog niet aan vervanging toe? Heeft u ondanks dat toch zin om uw woning of bedrijf een complete metamorfose te geven? Hoewel u van dat idee vast enthousiast zult worden, zal dat waarschijnlijk niet gelden voor de kosten, rommel en overlast die daarbij komen kijken. Gelukkig heeft Sign Design logo’s & Letters daar dé oplossing voor.

Interieur folie voor meubels en andere oppervlakken
Het brede scala aan toepassingen van onze interieur folie strekt zich uit van het beplakken van afzonderlijke meubels tot het compleet uitvoeren van keukenfronten, deuren, kasten, trappen, wanden en vloeren. Alle gladde oppervlakken, zoals glas, keramiek, hout, kunststof, kunnen namelijk worden afgedekt met deze high-tech interieur folie. In zowel particulier als zakelijk gebruik zijn de mogelijkheden van interieur folie voor meubels eindeloos. Daarnaast is het een zeer duurzame verfraaiing omdat u niet meteen hele meubels en andere interieurstukken hoeft te vervangen!

Restylen met meubelfolie
Met onze innovatieve, hoogwaardige zelfklevende interieur folie voor meubels bereikt u in korte tijd een complete interieur-upgrade, zónder last te hebben van lawaai, vuil of stof. Bovendien is de interieurfolie erg eenvoudig in gebruik. Alle interieurfolies zijn immers nagenoeg geheel 3D-vervormbaar, waardoor naadloze installatie op hoeken en randen mogelijk is. De interieurfolie kunt u zien als een soort interieur wrap folie, waarmee u alle oppervlakken kan wrappen. Zo ligt met onze interieurfolie een grote verscheidenheid aan effecten, patronen en structuren binnen handbereik. Of u nu voor hout- of marmerlook wilt gaan of de voorkeur geeft aan abstracte patronen of rustige basistinten, het is allemaal mogelijk met onze interieur wrap folies!

Eigenschappen van interieur folie
Het feit dat de interieur folie gemakkelijk in gebruik is, maakt de fraaiste resultaten mogelijk. Dat is echter nog niet alles. Onze design folies hebben namelijk een zeer realistisch uiterlijk, soms zelfs met een voelbare structuur. Verder is de interieurfolie ecologisch verantwoord, omdat deze geen schadelijke weekmakers bevat en vrij is van zware metalen als lood, cadmium, kwik en chroom. Daarnaast is iedere interieur folie, hittebestendig, vuilbestendig en gemakkelijk in onderhoud. Ten slotte is onze interieur folie voor meubels brandvertragend en brandwerend tot 130 °C en is het bestand tegen normale huishoudelijke substanties.

IMG_20240220_161859_536
IMG_20240220_161859_558
IMG_20240220_161859_578
IMG_20240220_161859_622

Montage van en garantie op de interieur folie
Ondanks het extreem robuuste materiaal (dikte van 250-700 μm), laten deze films zich bijzonder vormvast verwerken tijdens de installatie. Te meer omdat de interieur folie niet alleen schok- en krasbestendig zijn, Verder is montage mogelijk tussen de 15 en 25 graden en zijn de interieur folie vervormbaar door een föhn te gebruiken (vanaf 175 graden). Na de installatie is deze interieur folie voor meubels eenvoudig te reinigen met alle gangbare niet-agressieve schoonmaakmiddelen.

Wilt u de film weer verwijderen? Ook dat is, ondanks de erg goede kleef eigenschappen, geen probleem. De interieur folie kunnen namelijk verwijderd worden zonder enige lijmresten achter te laten. Tot die tijd profiteert u van een fabrieksgarantie van maar liefst 10 jaar aflopend (bij binnengebruik) Onze interieur folie voor meubels levert dan ook indrukwekkende resultaten op in elk woon- en werkgebied!

Heeft u nog vragen over onze interieurfolie of wilt u gewoon nog wat extra informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Certificeringen
Alle interieur folies beschikken over een brand-, geluid- en antibacteriële normering en hebben een A+ energielabel.

Voorbeelden interieurfolie

Vraag een offerte aan: