Wat wij allemaal kunnen doen

Printen op plaat meer dan 10 soorten

Wij hebben  verschillende soorten kunststof, aluminium, acrylaat, hout en karton, elk met hun eigen onderscheidende kenmerken. We hebben bijvoorbeeld waterafstotende platen, indoor- of outdoor platen en dikke of dunne platen. Verder kun je ook belangrijke keuzes maken op het gebied van levensduur, brandveiligheid en weerbestendigheid.  En weet je ook al precies welk formaat, afwerking en hoeveelheid je nodig hebt? Plaats dan snel je bestelling.

Zonwerende Folie
Wat moet u weten voordat u een warmte of zonwerende follie laat appliceren.
Zon of warmte werende folies zijn er in diverse tinten en kleuren,ook is het van belang wat u wilt bereiken wilt u een schittering voorkomen of de warmte uit de kamer houden,en wilt u een donkere of zo transparant mogelijke uitstaling hebben.
PR70 film geeft lage reflectiviteit samen met een optimale balans tussen prestaties en natuurlijk licht.
De heldere zonwerende folie vermindert 97% van de infrarood warmte, die goed is voor 50% van alle warmte, 23% van de verblinding en 99,98% van de UV-stralen zonder dat het uiterlijk van het gebouw.
Om een juiste folie te appliceren is de volgende van belang, welke glastype heeft u, hoe dik is het glas, zit er een coting op,welke spouw ditke, dit alles is van belang om het juiste type folie te appliceren en om te verkomen dat u glasbreuk krijgt. Welke garantie heb ik en word het door een gecertificeerd bedrijf gedaan.
Voor een juiste type glasfolie kunnen wij van Sign Design Logo’s Letters u adviseren wij komen vrijblijvend bij u langs om het glas te bekijken en te meten met ons glasmeet apparatuur. Bel of mail ons mocht u nog vragen hebben.
Lichtbakken
Lichtbak kapot? Niet helemaal tevreden ermee? Dit is tegen een aantrekkelijke prijs aan te passen naar uw wensen. Een lichtbak moet 24 uur per dag uitstraling hebben!
Wij leveren lichtbakken, acrylplaten en de belettering erop. Tevens kunnen wij alles los leveren. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Autobelettering
Autobelettering biedt een prachtige kans om uw bedrijf iedere dag weer opnieuw aan een breed publiek te presenteren en is een van de meeste rendabele vormen van reclame.
Een eenmalige investering zorgt voor een exposure bij honderden potentiële klanten. Naast autobelettering verzorgen wij ook het blinderen van ramen.
Er zijn vele mogelijkheden om uw auto te voorzien van autobelettering, enkel met uw logo en contactgegevens tot het volledig inpakken met een opvallend design. Dit is een ideale manier om uw boodschap te tonen in een dynamische omgeving met verschillend publiek. Sign Design verzorgt de opmeting, designing, bedrukking en belettering voor uw auto. Ongeacht of het nu om een kleine auto of om een bestelbus gaat, Sign Design biedt alles aan onder 1 dak.
Sign Design heeft al voor vele klanten de autobelettering verzorgd.
Bewegwijzering
Sign Design levert maatwerk als het gaat om veiligheid of om bewegwijzering en andere oplossingen voor binnen & buiten gebruik in vele maten en soorten. Door alleen te werken met de beste merken en materialen kunnen wij een goed resultaat neerzetten waar onze opdrachtgevers zeer tevreden over zijn.
Reclameborden
Leverbaar in alle soorten en maten. Voor aan de gevel of langs het sportveld. Ook zijn er diverse soorten materiaal leverbaar om het op te plakken. Van een lichtgewicht geschuimd PVC tot een zeer duurzame trespa.
Natuurlijk helpen wij u bij de keuze van het materiaal. Naast de kleurenwaaier met foliekleuren hebben we ook een koffer met reclamebordmaterialen in de showroom of als u dit wenst op locatie.
In het produceren van deze borden is Sign Design niet beperkt door afmetingen. Voorbeelden hiervan zijn de lange borden die we al reeds beplakt hebben.
Gevelbelettering
Uw bedrijfspand is een belangrijk visitekaartje. Met de juiste uitstraling is het een in het oog springende reclamedrager. Investeren in aantrekkelijke gevelreclame is een wijze investering. En tevens een bijzonder voordelige. We bekijken met u graag de mogelijkheden.
Fotobehang
Bedenk eens wat je met je muren kunt doen als je beschikking hebt over Wallcover. Elke dag wakker worden met uitzicht over de skyline van je favoriete stad? Of liever een foto van je favoriete vakantiestek? Je hoeft geen rekening meer te houden met de grenzen van gewoon behang. Bedenk je eigen behang print. Met Wallcover zijn de mogelijkheden eindeloos. Diverse bedrijven schakelen ons al ruim 10 jaar in om hun kantoorpanden of winkels te verfraaien met door hun of door ons bedachte en ontworpen Wallcovers.

Wat houdt u nog tegen? Bedenk eens wat u kunt doen als elke muur van jou zou zijn!

Op zoek naar groot formaat foto’s? Kijk op www.shutterstock.com of Depositphotos wij kunnen voor u de gekozen afbeelding downloaden, op maat maken en bewerken naar uw wens!

Inbraakwerende Folie
Om een inbraakpoging aanzienlijk te vertragen of zelfs te voorkomen is een juiste inbraakfolie nodig. Onze (14 mil) clear folie is onze zwaarste en folie die hiervoor geschikt is. Door deze sterke folie tegen kantoorruiten of etalages te plakken, wordt inbreken een stuk moeilijker en kan een snelle inbraakpoging zelfs worden voorkomen.
Drukwerk
Van flyers, briefpapier, enveloppen tot  visitekaartjes ,  of een foto op canvas,  of op glas, alles is mogelijk. advies nodig? Wij staan graag voor u klaar met persoonlijke service en een advies op maat.
Magneetprint
Magneetfolie print is zeer geschikt voor het snel en regelmatig veranderen van wanden op metalen ondergronden. Magneetfolie print is een zeer dunne flexibele, printbare magneetfolie.Heeft u een balie, wand of een presentatie, is dit geen probleem en is zo geregeld.
Doordat wij beschikken over grootformaat printer die direct op deze magneetfolie print kan printen is dit kosten besparend.
Stickers
Het begrip stickers is natuurlijk erg breed, want hieronder vallen ook labels en etiketten. Wij kunnen stickers printen met een breedte van 1340 mm, maar ook een vel vol stickers van b.v. 20 mm. Stickers in hartvorm of andere speciale vormen zijn leverbaar vanaf 1 stuk. En of we het moeten plakken op uw auto of dat u de stickers nodig heeft voor een kleine serie wijnflessen, alles is mogelijk.Zelfs voor op textiel, zoals beurzen & congressen,maar ook voor op matrassen, gordijnstoffen enz.

Vrijblijvende prijsopgave? Mail ons met de volgende informatie: Het formaat en aantal, materiaalsoort of toepassing, levertijd, afwerking

Contact

Voor maatwerk of net iets anders, neem contact met ons op.
Van Den Boschstraat 234 2595 AG Den Haag

Laat uw bericht achter