Sign Design | Logo's en Letters

Van stickers (v.a. 1 stuks)en posters tot warmtewerende folie . Wij doen het bijna allemaal.

Van Digitaal naar Print

U kunt ons alles digitaal leveren en wij zorgen ervoor dat het allemaal goed geprint, gedrukt of geplakt wordt.

Gecertificeerd Bedrijf

Sign Design is een gecertificeerd bedrijf Bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit. Wij doen het als de beste.

N

Milieubewust

Allemaal moeten we een steentje bijdragen aan een goed milieu. SignDesign doet hier volop aan mee!

Hulp en vragen

Heeft u vragen over een van onze producten of wilt u het iets aanpassen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Onze Werkwijze

 1. Aanname: Gesprek met u als klant om alle wensen te horen en alle vragen te beantwoorden. Eventueel direct kleur van folie bepalen.
  2. Meten: Sign Design meet zelf op locatie, zodat ook we meteen de omstandigheden waarin beletterd kunnen bekijken.
  3. Offerte: Op basis van uw wensen en de maten kunnen we een prijsopgave genereren.
  4. Uitwerking: We gaan uw logo  en/of letters op de maten van uw object zetten. En we mailen het voorbeeld zodat u een indruk van het eindresultaat               kan krijgen.
  5. Uitsnijden: Het ontwerp wordt door de snijplotter uit de folie gesneden.
  6. Uithalen: Dit is misschien wel het meeste werk in het hele proces. Als u namelijk letters besteld moet alles om de letters wat niet meegeplakt moet                worden weggehaald. Denk hierbij ook aan de stukjes van de dichte letters. Hierna worden de overgebleven delen op een applicatiefolie geplakt.
  7. Plakken: Dit is vaak de laatste stap als het gaat om ramen, voertuigen en textiel. Reclameborden en lichtbakplaten worden geplakt in onze werkplaats,        waarna nog een montage op locatie plaats zal vinden.
  8. Montage: Het bevestigen van borden en het inschuiven van de platen in de lichtbakken. Ook is het mogelijk dat de klant het zelf monteerd.
Willem Pleeging

Willem Pleeging

De man die alles waar maakt

“Hallo, ik ben Willem Pleeging van Sign Design Logo’s & Letters. 15 jaar geleden ben ik met Sign Design-Logo’s & Letters begonnen en drukken en plakken doe ik al vanaf het begin met veel passie. Wat ik vooral leuk vind, is dat het niet alleen een krabbeltje op een muur appliceren is. Er komt vaak veel meer bij kijken en je werkt altijd samen met creatieve en sociale mensen voor het beste resultaat. Elke dag is anders!”

Bedrijfsgegevens

KvK

Adres

Van Den Boschstraat 234 2595AG Den Haag

Telefoon